Billig bilforsikring til unge

For mange unge kan det være svært at finde en billig bilforsikring, da de billige forsikringer ofte hænger sammen med stor erfaring bag rattet, som de unge naturligt nok ikke har opnået endnu. Det er dog ikke umuligt at finde en billig bilforsikring til unge.

Hos Hey Forsikringsformidling tilbyder vi en billig bilforsikring til unge - og andre selvfølgelig. Den omfatter typisk kun ansvarsforsikring. Derudover tilbyder vi forskellige tilvalgsdækninger, så forsikringen kan sættes sammen efter dit behov, og du bestemmer derfor selv, hvor omfattende/dækkende og dermed dyr din forsikring skal være.

Vi ved nemlig, at det skal være nemt og simpelt at kunne få sin bil forsikret, men samtidig er det også vigtigt at være godt forsikret, hvis du kommer ud for et uheld.


content

Billig bilforsikring til unge på 18 år

Er du 18 år gammel, og har du lige fået dit kørekort? Så går der måske ikke så længe, før du køber din første bil, som skal holde i garagen. Dette betyder dog også, at du nu skal sørge for, at din bil er forsikret efter gældende regler, så du kan benytte den i trafikken.

Når du lige har fået kørekort, er du i den dyreste kategori, når det kommer til en bilforsikring på grund af din alder. Prisen vil dog herfra falde år for år, til du er fyldt 30 år og herefter med større tidsintervaller.

Det er vigtigt, at du tegner en billig bilforsikring (ansvarsforsikring), da du ellers vil komme til at hæfte for store erstatningssummer til reparationer og eventuelt erstatninger til personer, hvis du skulle komme til at påkøre andre eller andres biler og ting – ligesom det vil give dagsgebyr ikke at have en ansvarsforsikring.  I Danmark er det nemlig et lovkrav, at du som minimum har en ansvarsforsikring. Derudover kan du udvide forsikringen med forskellige tilvalgsdækninger, f.eks. kaskoforsikring, som kan dække skaden på din egen bil.

Når du køber bil første gang og skal have den forsikret, kan det være fristende at indregistrere bilen i dine forældres navn for at opnå en billigere forsikring. Det vil dog ikke være en god løsning, idet det betragtes som forsikringssvindel og kan medføre anmeldelse til politiet, ligesom du selv kan risikere at skulle betale hele eller dele af en erstatning.

Hvis din forældre har købt bilen til dig, skal du være registreret som primær bruger, hvis det er dig, der dagligt skal køre bilen og have råderet over den. Det skyldes, at det er den, som primært bruger bilen, som forsikringspræmien beregnes ud fra, og også her gælder det, at hvis man ikke har været hel ærlig omkring dette, når forsikringen oprettes, så får det have konsekvenser i en skadesituation. Det er derfor  vigtigt, at du indregistrerer bilen i dit eget navn, når du køber eller får en ny bil. 


Billig bilforsikring til unge under 21 år gammel

bilforsikring til unge hos Hey Forsikringsformidling.

For eksempel kan du tilvælge en god kaskoforsikring, som beskytter dig, hvis din bil skulle blive stjålet, eller hvis du skulle komme til at lave en bule i bilen. Kaskoforsikringen betaler skaden på din bil, så du er fri for selv at skulle betale hele regningen – men kun selvrisikoen. 

Derudover har du også muligheden for at tilkøbe vejhjælp, når du køber en billig bilforsikring til unge hos Hey Forsikringsformidling.

content

Vejhjælp er en service, som kan hjælpe dig, hvis du skulle strande på vejen en dag, hvor bilen siger stop. Dette kan være på grund af et punkteret dæk, som pludselig forsinker dig på vej til arbejde. Det kan være, at din motor pludselig begynder at ryge, og du ved ikke, hvad problemet er. Du kan læse meget mere ved at følge linket ovenfor.


content

Billig bilforsikring til unge under 25 år gammel

Det er naturligvis vigtigt, at du læser din forsikringspolice grundigt igennem, inden du underskriver den, så du er helt sikker på, hvad en billig bilforsikring til unge indebærer. Så er du forberedt på, hvad din forsikring dækker, hvis du kommer ud for et uheld. 

Derudover er det vigtigt, at du sætter dig ind i hvordan og hvornår, du skal betale din billige bilforsikring hos Hey Forsikringsformidling.

Du har mulighed for at betale forsikringen månedligt, kvartalsmæssigt, halvårligt eller helårligt. Vi anbefaler, at forsikringen tilmeldes PBS, så du ikke risikerer, at du ikke får betalt regningerne fra Hey Forsikringsformidling.


Forsikring af bil til unge:

Prisen afhænger af din alder og ikke af, om du tidligere har haft bil i eget navn

I mange tilfælde er det ikke nemt at få en billig bilforsikring til unge, fordi prisen handler om, hvor meget erfaring, du som bilist har tilegnet dig, siden du fik kørekort. Sådan er det ikke hos Hey Forsikringsformidling. Her får du ikke en dyrere pris, fordi du ikke kan dokumentere, at du har erfaring.

Prisen beregnes ud fra oplysninger om bilen, dit kørselsbehov, din alder, og hvor du bor. Det eneste, som du skal oplyse til Hey Forsikringsformidling, hvis du gerne vil have en billig bilforsikring til unge, er dine korrekte privatoplysninger. Dette inkluderer:

  • Dit navn
  • Dit cpr.nr. eller fødselsdato
  • Oplysninger om din bil, herunder hvor meget bilen har kørt
  • Dit valg af dækninger og selvrisiko
  • Dit kørselsbehov
  • Dine kontooplysninger, hvis du gerne vil have, at vi tilmelder forsikringen til PBS

Det er vigtigt, at du betaler din billige bilforsikring til tiden. Kan du ikke betale dine regninger, vil du ikke længere være dækket af forsikringen, og det vil kunne have store omkostninger, hvis du kommer ud for et uheld. Hvis din bil ikke er forsikret, vil du endvidere blive pålagt gebyr fra DFIM på 250 kr. for hver dag, der går, indtil din bil igen er forsikret. Det kan altså hurtigt bliver dyrere end selve forsikringspræmien, og vi anbefaler derfor, at du kontakter os, hvis du får problemer med at betale regningen, så vi kan tale om dine muligheder.

Det er også vigtigt, at du kontakter os, hvis  omstændigheder omkring din bil ændrer sig. Dette kan for eksempel være, hvis brugen af bilen ændrer sig, eller hvis du eventuelt kommer til at køre mere eller mindre, end du gjorde tidligere. Du skal også kontakte os, hvis du flytter – eller hvis andre oplysninger i din forsikringspolice ændrer sig.