Brug for hjælp?

Du kan finde svar på de fleste spørgsmål her på siden, ellers er du velkommen til at kontakte os

Du kan også skrive til os, så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer

Kontakt os

Flere spørgsmål?...

I tilfælde af en skade skal du i første omgang anmelde skaden direkte til NEM Forsikring


Ja, du skal altid anmelde en skade også når det ikke er dig der er ansvarlig for at skaden er opstået. Når du er kaskoforsikret hos os, behandler vi skaden og retter efterfølgende krav til modpartens ansvarsforsikring.


Med vejhjælp kan du få hjælp med bugsering af din bil og hjælp på stedet, hvis din bil fx ikke vil starte eller er punkteret.

Skulle uheldet være ude, kan du kontakte SOS Dansk Autohjælp på tlf. 7010 8090

Med vejhjælp er du dækket i Danmark, undtagen Færøerne og Grønland. Skulle du få brug for vejhælp uden for de danske grænser, vil SOS Dansk Autohjælps samarbejdspartner sikre at du modtager den rette assistance.


Hey Forsikring samarbejder med Nem Forsikring. Du skal derfor skal din nye bil indregistreres som forsikret hos NEM Forsikring. Husk at få et tilbud fra Hey Forsikring inden du ind-/omregistrere bilen, så du kender den præcise pris på din bilforsikring.


Når du opretter en forsikring hos Hey Forsikringsformidling kan du tilkøbe vejhjælp. Du kan også tilvælge vejhælp på et senere tidspunkt.


Forsikringen er forudbetalt og opkræves på enten månedlig eller årlig basis via Betalingsservice.


Din forsikring bliver tilmeldt Betalingsservice som en del af oprettelsen.


Det røde og-/eller grønne kort kan hentes under ”Selvbetjening” på NEM Forsikring: NEM Forsikring - Selvbetjening

 


Forsikringen automatisk ophøre så snart, en nye ejer omregistrerer bilen til eget navn. Herefter vil et evt. tilgodehavende tilbagebetales til forsikringstagers NEMkonto.

Ønsker du at flytte bilens forsikring til andet selskab, skal dit nye selskab kontakt til os og sende en opsigelse – der pålægges et opsigelsesgebyr på 640 kr., hvis forsikringen opsiges inden for det første år.


Brug for hjælp

Hvis du ikke kan finde svar på dine spørgsmål her på siden, er du altid velkommen til at kontakte os.