Hvad er vejhjælp / autohjælp?

Vejhjælp er næsten en nødvendighed, når du har en bil. Det er en metode til at få hjælp, hvis  du pludselig finder dig strandet i siden af vejen, mens motoren står rygende, og lamperne blinker i kabinen. Vejhjælp er en service, som du kan benytte dig af, når du er kommet ud for en ulykke, eller du har fået et fladt dæk, og du er i tvivl om, hvordan du skal få dig selv og din bil hjem igen.

Der findes mange forskellige typer af vejhjælp i Danmark, og der er som oftest også mulighed for, at du kan få autohjælp i Europa. Autohjælp er altså din vej til at blive mere tryg, når du kører, fordi du ved, at hjælpen altid er lige om hjørnet, hvis du skulle  få problemer med bilen. Som regel er autohjælp et ekstra gode, du kan bestille, når du gerne vil tegne en bilforsikring. Dette er også tilfældet hos Hey Forsikring, og du kan altså få et godt tilbud på en vejhjælps-dækning, så du altid er godt dækket ind.

Mange gange er det muligt at få hjælp på stedet, hvis din bil ikke kan køre længere eller ikke vil starte. Det kunne f.eks. være, hvis bilen har et fladt dæk, eller du er kørt tør for brændstof.

Hvis bilen ikke kan repareres eller startes på stedet, er det  muligt at få bilen transporteret til dit værksted eller hjem til dig selv. Med Hey Forsikringsformidling kan du få en god vejhjælps-dækning, der dækker i Danmark og Europa.


content

Hvordan fungere bilforsikring med vejhjælp?

Skulle ulykken være ude, og ved du ikke, hvad du skal gøre, når din bil pludselig går i stå, eller dækket pludselig punkterer, så skal du ringe efter vejhjælp. Når du kontakter Dansk Autohjælp, er det vigtigt, at du fortæller dem præcist, hvad der skete, så de har mulighed for at tage det udstyr med, som der er behov for, så din bil igen kan være godt kørende.

Derudover er det vigtigt, at du beskriver i detaljer, hvor du er, og hvordan din bil holder, så de nemmere kan finde dig på vejen. Dette er specielt vigtigt, hvis du holder på en mindre vej, hvor det kan være svært at finde dig. Herefter er der kun at vente på hjælpen. For det meste er  vejhjælpen fremme allerede inden for en time, da der er mange forskellige centraler rundt om i Danmark, som gør, at de hurtigt kan rykke ud. 

Når vejhjælpen kommer, vil de forsøge at hjælpe dig på stedet. Er det ikke muligt at reparere din bil på stedet, vil din bil blive transporteret til et værksted efter dit valg – eller hjem til dig selv. Du og passagerne i bilen vil også få hjælp til at komme hjem – eller til et fælles bestemmelsessted.

Vejhjælps-dækningen er ikke afhængig af, om du tegner andre tilvalgsdækninger. Det eneste krav er, at du har en ansvarsforsikring for din bil hos Hey Forsikringsformidling.


content

Vejhjælp i Danmark (dansk vejhjælp)

I Danmark er det en populær beslutning at vælge dansk vejhjælp. Det er nemt og simpelt, og det er en hjælp, som du ikke behøver at tænke på med mindre, at du får behov for.

Du skal udelukkende betale et mindre beløb i måneden, og derudover har du altid adgang til hjælp, skulle din bil stoppe, eller skulle du sidde fast.

Med dansk vejhjælp har du en mulighed for også at hjælpe dine passagerer, da disse også får tilbudt hjælp, når de skal hjem efter, at autohjælpen har arbejdet på bilen, og det er besluttet, at den skal bugseres. Derudover er prisen billig!

Hos Hey Forsikringsformidling tilbyder vi dansk vejhjælp som en del af vores tilkøbsforsikringer til en god bilforsikring. Dette betyder altså, at du altid er dækket godt ind med autohjælp, mens du er i landet, og du skal altså ikke bekymre dig omkring, hvordan du får fikset din bil, når den går i stå på vejen.

Vejhjælp i Europa

Med en vejhjælpsdækning i Hey Forsikringsformidling er du også dækket, når du rejser uden for de danske grænser, hvis din bil ikke vil længere. Forsikringen dækker overalt i EU.

I udlandet gælder næsten samme service som i Danmark. Du kan stadig modtage hjælp på vejen, og du kan stadig få din bil, dig selv og bilens passagerer transporteret til et værksted.

Du har dog ikke mulighed for selv at vælge værkstedet, når du er i udlandet. Her dækkes transport til nærmeste værksted.

En bilforsikring med vejhjælp kan altså gøre underværker, hvis du står på den tyske Autobahn og har brug for hjælp til bilen.


Gode grunde til at vælge autohjælp som en del af din forsikring

Der er mange forskellige grunde til at vælge en vejhjælpsdækning hos Hey Forsikringsformidling.

Det er blandt de billigste vejhjælpsabonnementer, du kan få, og du kan få hjælp i mange forskellige situationer.  Vejhjælpsprisen afhænger af, hvor gammel din bil er – men dækningen vil være den samme, uanset bilens alder.

Du kan altså nemt få en vejhjælpsdækning, så du altid er godt dækket ind, når du er på vejen i din bil. 

Yderligere får du også andre goder, når du vælger vejhjælp hos Hey Forsikringsformidling. Herigennem får du også muligheden for at få hjælp til dine passagerer og dig selv,  hvis bilen ikke længere vil samarbejde. Du og dine passagerer kan efter aftale og situation blive kørt hjem eller til et fælles bestemmelsessted. I nogle tilfælde er det ikke muligt at køre med vejhjælpstransporten, og da vil du og dine medpassagerer blive transporteret til nærmeste offentlige transport og hjulpet videre derfra.

Derudover kan du også få vejhjælp til din trailer, hvis traileren eller bilen ikke kan køre længere.  Her skal det dog nævnes, at vejhjælpen oftest kører din trailer og bil samme sted hen. Dette betyder, at du kan ikke vælge, at din trailer skal transporteres hjem til din matrikel og din bil til et værksted.

Faktisk har du mulighed for at benytte din vejhjælp, selv hvis bilen er lånt ud til din partner eller til dine børn. Dansk Autohjælp kommer uanset, hvem der kører bilen, og du er stadig dækket fuldt ud. Dette gør, at du trygt kan låne din bil ud til dine nærmeste, og at de, som benytter bilen, er  dækket af din aftale om vejhjælp gennem Hey Forsikringsformidling.

content

content

Skal jeg tilkøbe autohjælp til bil?

Vejhjælp kan altså være en stor hjælp at have i baghånden, hvis uheldet er ude i hverdagen. Dog er det op til dig, om du føler, at du har behov for denne type af dækning, og det er derfor ikke påkrævet, at du har vejhjælp til din bil.

Det kan imidlertid hurtigt blive dyrt, hvis du ikke har vejhjælp, og ikke har andre muligheder for at få din bil transporteret hjem.

Har du ikke et vejhjælps-abonnement, skal du selv betale, hvis du skal have hjælp, og dette beløb kan blive højt afhængig af distance og tidspunktet, hvor vejhjælpen skal rykke ud.

Husk også, at det altid er muligt for dig at afbestille din vejhjælp igen, hvis du ombestemmer dig.